Expand North Star 2023, Dubai, Emiratele Arabe Unite

StartUp HUB este partenerul comunitar oficial al evenimentului

Rulează videoul

Cel mai mare eveniment de conectare a startup-urilor și a investitorilor din lume se extinde și mai mult în 2023. Revenind pentru cea de-a 8-a ediție, Expand North Star va cuprinde și mai multe startup-uri, discursuri inspiratoare, clinici de mentorat, concursuri de pitch, investitori, VC și multe altele. Printr-o mutare fascinantă în emblematicul Dubai Harbour, evenimentul se plaseză strategic chiar în centrul atenției mass-media, a lumii digitale și a startup-urilor.

Expand North Star este mândru să fie co-localizat cu evenimentele care definesc industria Fintech Surge, Future Blockchain Summit și Marketing Mania, fiind în același timp inspirat de cel mai mare și cel mai bine cotat eveniment de tehnologie din lume, GITEX Global.
Rulează videoul
Rulează videoul

StartUp HUB este partenerul comunitar oficial al Expand North Star. Acest lucru deschide noi perspective pentru ecosistemul de startup-uri din România, creând oportunități de vizibilitate și networking la nivel mondial. Delegația noastră va fi prezentă personal la eveniment. Urmăriți-ne, nu ratați comunicatele noastre din inima Dubaiului! Haideți să facem comunitatea noastră regională de startup-uri vizibilă la nivel global!

Expand North Star+  este poarta de acces la patru zile pline de acțiune, în care veți descoperi peste 1.400 de startup-uri expozante, care se vor prezenta în fața a peste 1.000 de investitori, veți fi inspirați de peste 70 de fondatori de unicorni și vă veți familiariza cu cele mai recente inovații tehnologice care ne așteaptă în viitorul apropiat, urmărind în direct peste 250 de speakeri pe 8 scene la Expand North Star, Dubai Harbour.