Startupokat támogatunk és munkaerőt képezünk

Vállalkozásfejlesztés, képzések, szakképesítések

Erasmus+ csereprogamok és képzések

Külföldi képzések és szakmai gyakorlatok fiatalokonak

 StartUp HUB

StartUp HUB: Dubaiban mutatkozhatnak be az erdélyi startupperek

A tavalyi sikeres együttműködés követően a StartUp HUB idén is büszkén vállalja a hivatalos közösségi partner szerepet a 2024. október 13-16. között a Dubai Harbour-ban megrendezésre kerülő Expand North Star rendezvénynek. Ez a partnerség az erdélyi startup-ökoszisztéma számára egyedülálló megjelenési, növekedési és kapcsolatépítési lehetőséget teremt. 

Tovább olvasom »
 StartUp HUB

Teltházas esemény: Korszakváltó digitalizáció az üzleti szektorban

Június 4-én a StartUp HUB vállalkozásfejlesztési-, felnőttoktatási és szakképzési központ konferenciatermében teltházas esemény keretében került megrendezésre a `Korszakváltó digitalizáció az üzleti szektorban` című rendezvény. Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara, a Sapientia EMTE, valamint a StartUp HUB közös szervezésében létrejött eseményen a helyi felsőoktatás vezetői és oktatói, az IT ipar képviselői, valamint a térség vállalkozói vettek részt.

Tovább olvasom »
Felnőttoktatás

Második alkalommal rendezték meg az AI workshopot a StartUp HUB-ban

Az AI workshop 2024. április 30-án második alkalommal került megrendezésre a StartUp HUB-ban, és ismét nagy érdeklődést váltott ki a vállalkozók és a szakemberek körében. A nagyobb helyi cégek vezetőinek és munkatársainak a részvétele egyértelműen jelzi, hogy a helyi vállalkozások felismerték a mesterséges intelligencia fontosságát.

Tovább olvasom »
 StartUp HUB

Csatlakozz a StartUp HUB kompetencia felmérő-értékelő csapatához!

A sepsiszentgyörgyi székhelyű StartUp HUB vállalkozásfejlesztési-, felnőttoktatási- és szakképzési központ bővíti a kompetencia felmérő-értékelő csapatát. Szolgáltatásunkhoz olyan külső szakértőket keresünk, akik rendelkeznek felsőfokú végzettséggel (licensz) és szakirányú tapasztalattal, valamint hajlandóak a bukaresti Nemzeti Képesítési Hatóságnál (ANC-nél) vizsgát tenni annak érdekébe, hogy bekerüljenek az értékelők országos regiszterébe.

Tovább olvasom »

Vállalkozás-
fejlesztés

Startup jellegű kezdőtőke támogatások,
Fiatal vállalkozók sikertörténetei.

Pályázati
tanácsadás

Pályázati konzultáció, projektmanagement,
Európai Uniós támogatási programok.

Felnőttoktatás

Akkreditált
szakképzések,
tanfolyamok,
szakmai képesítések
kompetenciafelmérés
.

Erasmus+
projektek és programok

Külföldi, belföldi képzések és szakmai gyakorlatok fiataloknak

vállalkozásfejlesztési felnőttoktatási szakképzési 
központ

Rólunk

A StartUp HUB küldetése, hogy támogatási rendszerei által ösztönözze a vállalkozási kedvet, felnőttoktatási programjai által hozzájáruljon a munkanélküliség csökkentéséhez, szakértői segítségével növelje a régióban érkező európai uniós pályázati forrásokat.