StartUp HUB

Csatlakozz a StartUp HUB kompetencia felmérő-értékelő csapatához!

A sepsiszentgyörgyi székhelyű StartUp HUB vállalkozásfejlesztési-, felnőttoktatási- és szakképzési központ bővíti a kompetencia felmérő-értékelő csapatát. Szolgáltatásunkhoz olyan külső szakértőket keresünk, akik rendelkeznek felsőfokú végzettséggel (licensz) és szakirányú tapasztalattal, valamint hajlandóak a bukaresti Nemzeti Képesítési Hatóságnál (ANC-nél) vizsgát tenni annak érdekébe, hogy bekerüljenek az értékelők országos regiszterébe.

Tovább olvasom »
 StartUp HUB

Euronews-interjú: Mi a teendő, ha uniós forrásokat szeretnénk elnyerni?

Egy olyan időszak következik, amikor azok, akik európai finanszírozást szeretnének szerezni vállalkozásukhoz, figyelmesnek és felkészülteknek kell lenniük – vélekedett Grüman Róbert, a StartUp HUB, a vállalkozásfejlesztési-, felnőttoktatási- és szakképzési központ ügyvezető igazgatója és társalapítója az Euronews Romániának adott interjújában.

Tovább olvasom »
 StartUp HUB

Évértékelő videó 2023

A StartUp HUB vállalkozásfejlesztési-, felnőttoktatási- és szakképzési központ egy sikeres évet zárt 2023-ban. A központ társalapító elnöke, Grüman Róbert, videóban számolt be a megvalósításokról és az eredményekről.

Tovább olvasom »
Vállalkozásfejlesztés

Egyedi megoldások rendezvényekre 

A rendezvényszervezés és az ehhez kapcsolódó marketingelemek megalkotása a csíkszeredai Tamás Csilla vállalkozásának alapja. Projektjei kapcsán az újításra törekszik környezetbarát módon, motivációja pedig, hogy saját ötleteit valósíthassa meg

Tovább olvasom »
Vállalkozásfejlesztés

Szabadságot és kalandot ígérő vállalkozás

Kalandorok számára kínál szórakozási lehetőséget a Hargita megyei Békástanya mellett Tódor Árpád fiatal vállalkozó, aki quad-túrákat szervez akár egyéni, akár csapatok számára. Igyekszik ügyfelei számára maradandó élményt biztosítani a természeti látványosságok közelében, hiszen ő maga is elkötelezett a különleges élmények iránt.

Tovább olvasom »

Vállalkozás-
fejlesztés

Startup jellegű kezdőtőke támogatások,
Fiatal vállalkozók sikertörténetei.

Pályázati
tanácsadás

Pályázati konzultáció, projektmanagement,
Európai Uniós támogatási programok.

Felnőttoktatás

Akkreditált
szakképzések,
tanfolyamok,
szakmai képesítések
kompetenciafelmérés
.

Erasmus+
projektek és programok

Külföldi, belföldi képzések és szakmai gyakorlatok fiataloknak