A StartUp HUB hivatalos közösségi partnerévé vált az Expand North Star rendezvénynek, melyet 2023. október 15-18 között szerveznek a Dubai Harbourban.  Ez a partnerség új távlatokat nyit meg a romániai startup-ökoszisztéma számára, lehetőséget teremtve a világban való páratlan láthatóságra és kapcsolatépítésre. 

Az Expand North Star nemcsak egy átlagos esemény: egyike a legfontosabb nemzetközi startup találkozóknak. Ez a zászlóshajó platform egyedülálló lehetőséget kínál a startupoknak a megjelenésre és növekedésre mentorálási lehetőségek és pitch versenyek, termékbemutatók, kapcsolatépítés, szakmai találkozók és előadások által.

Az Expand North Star Dubai 2023 a Közel-Kelet, Afrika és Dél-Ázsia egyik legnagyobb startup rendezvénye. Több mint 120 országból mintegy 1000 startup alapítót látnak vendégül, számos vállalkozó és kockázati tőkebefektető is részt vesz az eseményen. Az Expand North Star célja, hogy olyan környezetet teremtsen, ahol innovátorok, üzleti vezetők és kutatók találkoznak, hogy megvitassák és feltárják azokat az ötleteket, amelyek hatással vannak a technológiai fejlődésre és pozitív változásokat hoznak a világban.

Mire számíthatunk az idei North Star rendezvényen?

  • Startup pitch versenyek, ahol több mint 1000 startup alapítója vesz részt, és több mint ezer tőke- és angyalbefektető is jelen lesz, akik kezdeti fázisú startupokba szeretnének befektetni.
  • Befektetői kapcsolatépítő ülések, amelyek megnyitják a kapukat a vállalatok előtt, hogy stratégiai partnerségeket kössenek, finanszírozást biztosítsanak, és bővítsék piaci elérésüket. Mindez által a rendezvény a startupok számára indulási platformként is működik: a technológiai ipar reflektorfényébe állítja őket.
  • Panelbeszélgetések a legfontosabb startup témákról, amelyeken szakértők által vezetett beszélgetések segítik a tudás- és tapasztlatcseréjét, valamint támogatják az érintetteket abban, hogy naprakészek maradjanak a legújabb trendekkel és kihívásokkal kapcsolatban a technológiai színtéren.
  • Workshopok és mesterkurzusok az üzletfejlesztésről, a marketingről és az adománygyűjtésről, illetve startup-kiállítás.

A StartUp HUB küldöttsége személyesen is jelen lesz az Expand North Star eseményen, képviselve a közösségünket. Kövess bennünket a mérföldkő ünneplésében és ne maradj le a Dubai szívéből érkező további frissítésekről! Tegyük regionális startup-ökoszisztémánkat globálisan is láthatóvá!