A tavalyi sikeres együttműködés követően a StartUp HUB idén is büszkén vállalja a hivatalos közösségi partner szerepet a 2024. október 13-16. között a Dubai Harbour-ban megrendezésre kerülő Expand North Star rendezvénynek. Ez a partnerség az erdélyi startup-ökoszisztéma számára egyedülálló megjelenési, növekedési és kapcsolatépítési lehetőséget teremt. 

Grüman Róbert a StartUp HUB vállalkozásfejlesztési központ társalapító ügyvezető igazgatója kiemelte: “A StartUp HUB képviselői idén is jelen lesznek az Expand North Star eseményen, ugyanakkor az együttműködés által további erdélyi vállalkozásoknak nyílik lehetőség részt venni a rendezvényen. Az Expand North Star a világ egyik vezető startup-befektetési és kapcsolatépítő, valamint a legnagyobb technológiai startup rendezvénye. Az erdélyi vállakozások számára a részvétel növekedési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosít az egyik legfontosabb nemzetközi startup esemény porondján.

Az Expand North Star tavalyi kiadása példátlan sikert aratott, hiszen több mint 120 országból érkezett mintegy 58 ezer résztvevő. Az esemény látogatói nemcsak az új technológiákba való befektetési lehetőségeket keresik, hanem az úttörő innovációk megismerésén és a tudásuk bővítésén túlmenően üzletkötés céljából vesznek részt. 

Az erdélyi Bio és HealthTech, AI, ClimaTech, DeepTech startupok számára július 15.-ig nyitott a jelentkezés az Expand North Star növekedési programjára. Továbbá a rendezvényen látogatóként vagy kiállítóként egyaránt lehetőség van részt venni, az érdekelt startupperek, vállalkozók, befektetők számára az itt elérhető űrlap kitöltésével.