În urma colaborării cu succes de anul trecut, StartUp HUB este mândru să fie partenerul oficial al comunității Expand North Star, care va avea loc în portul Dubai în perioada 13-16 octombrie 2024. Acest parteneriat creează o oportunitate unică de expunere, creștere și networking pentru ecosistemul startup din Transilvania.

Róbert Grüman, director executiv co-fondator a centrului de dezvoltare a afacerilor StartUp HUB, a declarat: „Delegații StartUp HUB vor fi prezenți la Expand North Star și în acest an, în timp ce parteneriatul oferă, de asemenea, oportunități pentru mai multe întreprinderi transilvănene de a participa la eveniment. Expand North Star este unul dintre cele mai importante evenimente de investiții și networking pentru startup-uri din lume și cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor din domeniul tehnologiei. Pentru companiile startup transilvănene, participarea oferă o oportunitate de creștere și networking pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente internaționale de startup.”

Ediția de anul trecut a Expand North Star a fost un succes remarcabil, cu aproximativ 58 000 de participanți din peste 120 de țări. De la căutarea oportunităților de investiții în noi tehnologii, la învățarea despre inovații revoluționare și extinderea cunoștințelor, participanții la eveniment vin să facă afaceri. Anul trecut, în timpul evenimentului au avut loc aproape 9 mii de întâlniri concierge prestabilite la Dubai Harbour și Dubai World Trade Centre.

Startup-urile Bio și HealthTech, AI, ClimaTech, DeepTech din Transilvania pot aplica pentru programul Expand North Star Scaleup până pe 15 iulie. Aplicanții selectați vor primi beneficii incredibile pentru a-și susține participarea la Expand North Star, inclusiv călătorie și cazare și servicii preferențiale de matchmaking. Pe de altă parte, startup-urile, antreprenorii și investitorii interesați pot participa în calitate de vizitatori sau expozanți. Pentru informații suplimentare, contactați-ne prin completarea formularului disponibil aici.